ElcoBank

download mp3
 
 
 
 
 
 Продавајте со било која платежна картица VISA, MASTER CARD, MAESTRO, American Express како и со PAY PAL
download mp3
За нас PDF Печати Е-пошта

ELCO Bank е Првиот Финансискo провајдер во Македонија кој Ви овозможува целосно техничко и финансиско решение за продажба на Вашите производи преку интернет.

Вашите произвои и услуги можете да ги направите достапни за целиот Свет со едноставното техничко решение кое Ви го нудиме.

Потенцијалните купувачи со само неколку кликнувања можат да нарачаат и уплатат производ или услуга што Вие нудите а Вие во истиот момент ќе ја евидентирате уплатата од Вашиот купувач.

Средствата уплатени од Вашите купувачи се евидентираат директно на Ваша сметка, без притоа да имате потреба да инволвирате било која банка или некакви документации.

Искористете ја продажбата преку интернет, овозможете му на Вапиот бизнис нови канали на продажба и дистрибуција и зголемете ја Вашата продажба и добивка за неколку пати ! Тоа го направија многу компании, зошто да не и Вие...

Вашите потенцијални купувачи ќе можат да уплаќаат со било која поголема платежна картичка VISA, MASTER CARD, MAESTRO, American Express, PAY PAL и многу други.

Продавајте без граници..Зголемете ја Вашата продажба за неколку пати !!